Van Hal

Bel ons

Camerabeveiliging

Helaas komt het nog steeds voor, vandalisme en diefstal op bijvoorbeeld openbare terreinen of op bouwplaatsen. Maar ook bij evenementen en bij auto dealers en jachthavens is camera beveiliging toezicht geen overbodige luxe.

Van Hal securtiy heeft diverse camera beveiliging en observatiesysteem oplossingen in de verhuur en verkoop, voor zowel zakelijk als particulier gebruik en indien gewenst, geïnstalleerd door een gecertificeerd monteur.

Heeft u tijdelijke cameratoezicht nodig?

Onze camerasystemen in de verhuur hebben een eigen stroomvoorziening ( accu en brandstofcellen ) met ingebouwd 3G en of 4G video transmissie, waardoor onze systemen geheel stand alone kunnen worden geplaatst en op elk gewenste locatie.
De beelden worden opgenomen op een recorder maar kunnen ook live worden bekeken via een app op elk device.

Voor elk budget bieden we een veilig gevoel.

Hikvision, Avigilion, Bosch en Grundig zijn een aantal merken die wij leveren en altijd geplaatst door één van onze gecertificeerde installateurs.
Bent u opzoek naar de meest veeleisende camera oplossingen, dan heeft Van Hal Security ook bijvoorbeeld kenteken herkenning camerasystemen en thermische camerasystemen.
Van Hal Security Levert goed zicht. 

Neem gerust contact met ons op en we komen langs voor een vrijblijvende inventarisatie om binnen uw budget de veiligste oplossing samen te stellen.

Met een van Hal Security oplossing voelt u zich pas echt veilig.

Heeft u vragen of opmerkingen ?


Zij kolom