Van Hal

Bel ons

Event support

Voor evenementen en tijdelijk camera toezicht en beveiliging biedt Van Hal Security ook de mogelijkheid om lichtmasten en camera masten te plaatsen op elk gewenste locatie. Onze security middelen zijn voor een korte of een langere periode te huur.

Er zijn verschillende mogelijkheden om camera beveiliging toe te passen, het voornaamste is dat onze apparatuur stand alone camera toezicht bieden, deze camera's hebben geen stroom voorziening nodig en hebben een draadloze video verbinding, zodat u op elk gewenste locatie de beelden kunt zien. Vanzelfsprekend worden alle opname ook op een recorder opgenomen om zo verdachte situaties achteraf te kunnen analyseren.

Maar ook IR camera's of PCB camera's met HD recorders voor klein zakelijk of particulier gebruik is een toepassing die steeds vaker voor het veilige gevoel gaan zorgen.

Deze oplossingen zijn te krijgen voor binnenshuis en buiten gebruik en al verkrijgbaar vanaf €429,- voor een set met 2 camera's. 

Van Hal Security Solutions is al vele jaren gespecialiseerd in camera beveiliging voor verschillende overheid instanties en gebruikt deze technieken inmiddels ook voor toezicht over uw privé eigendommen. 

Paul van Hal

Heeft u vragen of opmerkingen ?


Zij kolom

Nieuwsbrief

* indicates required