Camera’s voor event support

Van Hal Security Solutions is al vele jaren gespecialiseerd in camerabeveiliging voor verschillende overheidsinstanties. Onze expertise en technieken zetten wij ook in voor een betaalbare beveiliging van de privé-eigendommen van particulieren en bij grote en kleine events. Speciaal voor events maar ook op bouwlocaties leveren wij slimme tijdelijke huur-oplossingen met cameratoezicht. Van Hal Security Solutions kan lichtmasten en cameramasten plaatsen op elke door u gewenste locatie. Onze beveiligingsmiddelen zijn voor een korte of een langere periode te huur.

Geen stroomvoorziening nodig

Er zijn verschillende mogelijkheden om tijdelijke camerabeveiliging toe te passen. Onze apparatuur is volledig stand-alone met IR-camera’s en/of PCB-camera’s die geen stroomvoorziening nodig hebben en zijn voorzien van een draadloze video verbinding waarmee u op elk gewenste locatie en op elk moment, dus ook live, de beelden kunt bekijken op een tablet, smartphone of desktopcomputer.

Drones voor eventbeveiliging

Vanzelfsprekend worden alle beelden en alle geluiden opgenomen op een HD-recorder zodat verdachte situaties achteraf haarscherp geanalyseerd kunnen worden. Uiteraard is het ook mogelijk om drones in te zetten voor de beveiliging tijdens events.

Technische informatie