Uitsluitend betrouwbare topmerken

Van Hal Security Solutions is dé specialist op het gebied van camerabeveiliging. Niet alleen bieden wij alle oplossingen voor cameratoezicht ten behoeve van particulieren en zakelijke toepassingen, we hebben ook veel ervaring met het leveren en installeren van video-analyse camerasystemen en thermische camerasystemen, onder andere aan overheidsinstellingen.

Specialist in onzichtbare camera’s

Van Hal Security Solutions is gespecialiseerd in het wegbouwen van camera’s o.a. met pinhole camera’s (digitaal of analoog) waarbij minuscule camera’s op bijna elk gewenste locatie en volledig uit het zicht door ons ingebouwd worden.

Systemen

Pinhole camera’s

Pinhole camera’s zijn uitermate geschikt voor heimelijke cameraopstellingen omdat de camera volledig weggewerkt kan worden in zeer kleine plaatsen. Een dergelijke camera kan verwerkt worden in bijna elk object en wordt onder meer gebruikt voor surveillance. Van Hal Security levert en bouwt de pinhole camera in elke gewenste toepassing.

 

Domotica

Home Automation en Smart Home-oplossingen zijn al lang geen toekomstmuziek meer. Domotica biedt volledig geïntegreerde oplossingen voor tal van functionaliteiten…

Lees meer…