Merken

 

Hikvision

Van Hal Security Solutions is partner van het topmerk Hikvision, fabrikant van de meest toepasbare en betaalbare beveiligingscamera voor de particulier en kleinzakelijk gebruik. De Hikvision IP kit bijvoorbeeld is een camera set met 2 dome HD-camera’s en 2 IP bullit camera’s die bijzonder geschikt zijn voor buitengebruik.

Met Hikvision zijn de maatwerkmogelijkheden vrijwel onbeperkt en altijd volledig af te stemmen op uw wensen. U krijgt bij ons bovendien 3 jaar garantie. Wellicht volstaat 1 camera met een recorder. Mocht de situatie later wijzigen, dan kunnen heel gemakkelijk cameraposities worden toegevoegd. De IP-cameraset van Hikvision levert een superieure beeldkwaliteit met IR-leds voor een perfect zicht bij duisternis en is de ideale betaalbare oplossing voor thuisgebruik.

Dark Fighter nachtcamera’s

Van Hal Security is eveneens leverancier in Nederland van Hikvision Dark Fighter camera’s, met name voor overheidsinstellingen en bedrijven gespecialiseerd in broadcastfaciliteiten. Met deze range aan unieke camera’s is het mogelijk om ook bij volledige duisternis haarscherpe beeldopnames in kleur te maken, zelfs als het object niet meer zichtbaar is voor het menselijk oog. Uiteraard onderscheiden ook de video-opnames overdag zich door een uitstekende beeldkwaliteit.