Verhuur camerabeveiliging

Van Hal Security Solutions verhuurt diverse tijdelijke oplossingen voor camerabeveiliging of -toezicht. Wij verhuren lichtmasten, cameramasten en portable gps systemen maar ook allerlei typen portofoons en mobilofoons. Toepassingsgebieden zijn o.a. bij evenementen, op bouwplaatsen, bij het tijdelijke parkeerterreinen en voor het beveiligen van autoshowrooms waar steeds vaker bendes actief zijn om onderdelen uit auto’s te stelen.

Volledig stand-alone

De door ons verhuurde camera’s hebben een ingebouwde 3G en/of 4G videotransmissie, waardoor de systemen volledig stand-alone kunnen worden geplaatst op elk gewenste locatie. De beelden worden opgenomen op een recorder en kunnen ook live worden bekeken via een app op elk device.

Maatwerk

In veel gevallen zijn de oplossingen van Van Hal Security Solutions maatwerk. Elke situatie vraag, passend binnen het budget namelijk om een specifieke oplossing. Heeft u een (speciale) wens en/of wilt u vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op. Onze specialist neemt daarna desgewenst de situatie op locatie met u en stelt een offerte op met een cameraplan op basis van Google waarbij u vanuit een vogelperspectief een schatting krijgt van het zichtveld van de door ons geboden oplossing.

Technische informatie