Oplossingsgericht u volledig ontzorgen

Van Hal werd opgericht in 1988 door Johan van Hal. Sinds 2012 is Bart van Hal de eigenaar en directeur. Wat begon in een kleine ruimte vanuit huis, is uitgegroeid tot een. Het hoofdkantoor is gevestigd in Soest.
Van Hal is uitgegroeid tot een professioneel en veelzijdig bedrijf met een brede ervaring en diepgaande kennis op het gebied van beveiliging, telecommunicatie en automatisering en diverse kantoren en winkels in Midden-Nederland.

Van Hal heeft circa 25 medewerkers en kenmerkt zich door wilskracht, inventiviteit en oplossingsgerichtheid. Wij streven altijd naar de best mogelijke oplossing voor de klant, zijn vakkundig en ervaren en staan open voor nieuwe ideeën en oplossingen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons geen modewoord maar vormt een belangrijke pijler van onze denk- en werkwijze.

Altijd een oplossing

Van Hal heeft of bedenkt altijd een passende beveiligingsoplossing die werkt zoals u wilt. Dat kan zijn door toepassing van huidige technieken maar ook door gebruik te maken van onconventionele, volledig nieuwe technieken of door het slim toepassen van een combinatie. Wij stellen hoge eisen aan onszelf, zijn innovatief en flexibel in onze dienstverlening en streven ernaar om u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Contact

Nieuweweg 27-29A
3765 GA Soest
035 – 609 10 03