Poort-automatisering

Van Hal Security levert en installeert producten voor elektrische hekbediening, slagbomen, verkeerspalen en codebedienpanelen van de merken Beninca, Genius, DEA en Faac.

Er zijn vele toepassingen mogelijk. Waar het omdraait is het afsluiten van uw terrein om zo een veilig en betrouwbaar gevoel te creëren. Wij hebben altijd een  poortopener of  slagboom die perfect aansluit op de huidige wensen in deze moderne tijden. Zo is het van belang dat de juiste oplossing niet alleen bescherming biedt, maar ook duurzaam en betrouwbaar is.

Er zijn mogelijkheden waarbij door kenteken herkenning de toegang automatisch wordt verleend en mogelijkheden om middels intercom systemen of een afstandsbediening toegang te krijgen tot het terrein.

Het resultaat is dan ook comfort en veiligheid tegen een betaalbare prijs en indien gewenst geven we een onderhoudscontract af om een optimaal gebruik te kunnen blijven garanderen.

Voor sierpoorten bent u ook aan het juiste adres, Van Hal Security biedt de mogelijkheid om een eigen ontwerp aan te leveren om zo uw terrein de extra uitstraling te geven die het verdient. Van Hal Security heeft voor elke toepassing een oplossing en bieden we toegangsautomatisering op maat. De installatie wordt verzorgd door onze eigen installateurs.

Meer weten?

Nieuweweg 27-29A
3765 GA Soest
035 – 609 10 03