Ritregistratie

Van Hal Security heeft voor u een overzichtelijk rittenregistratie systeem, deze geeft inzicht in uw wagenpark of houdt een rittenregistratie voor u bij welke door de Belastingdienst is goedgekeurd.

Door uw rittenregistraties online te automatiseren bespaart u veel tijd en realiseert u dus een aanzienlijke kostenbesparing.

Met de Van Hal rittenregistratie kun je alle informatie eenvoudig exporteren naar een PDF die je vervolgens kunt aanleveren bij de Belastingdienst.

Wagenparkbeheer

U realiseert een aanzienlijke financiële besparing op o.a. brandstof en autokosten wanneer u inzicht heeft in uw wagenpark. Wij helpen u graag om dit inzicht te verkrijgen zodat u het wagenpark efficiënter kunt inzetten.

Beveiliging materieel

Zwaar materieel is moeilijk te beveiligen en wordt vaak met minimale bescherming onbeheerd achter gelaten. Hoe vertrouwt u er op dat uw materieel nog op de plek staat waar u het hebt achtergelaten?

Met de Van Hal V2 track en trace beveiligt u het materieel doordat u op afstand direct inzicht hebt van de actuele locatie. Zelfs wanneer een machine wordt gestolen, wordt u automatisch gealarmeerd met gedetailleerde adresgegevens waar de machine zich op dat moment bevindt.

Volgsystemen

Voor voertuigen met een cataloguswaarde boven de 50.000 euro wordt een volgsysteem klasse 4/5 verplicht door de verzekeraar. Alleen SCM gecertificeerde volgsystemen komen hiervoor in aanmerking welke tevens een koppeling hebben op een particuliere alarmcentrale.

GPS track en trace

Zorg voor controle over uw wagenpark. Het meest betaalbare en kwalitatieve track en trace systeem, zonder langlopende contracten en standaard Europese dekking. Locaties komen automatisch door op uw online account, waarop u vanaf elke locatie kunt inloggen. Wilt u bij diefstal de actuele locatie ontvangen? Dan vraagt u die direct op via uw online account waarna de locatie binnen enkele seconden zichtbaar is. Ervaar zelf de voordelen van een tracking en tracing systeem van Van Hal Security Solutions.

Meer weten?

Nieuweweg 27-29A
3765 GA Soest
035 – 609 10 03