Van Hal

Bel ons

Lokmiddelen

Politie en gemeenten maken steeds vaker gebruik van, lokmiddelen.

Denk aan de lokfiets, lokauto, lokscooter en andere goederen van waarde. Maar ook vracht- en pakketbeveiliging en container tracking behoren tot de gps mogelijkheden waarin Van Hal Security de juiste oplossing kan bieden.

Al onze lok systemen zijn voorzien van UMTS/GPRS-GPS en RF-ID om systemen terug te vinden waar geen GPS om OMTS/GPRS is. 

Het inzetten van lokfietsen bij de aanpak van fietsendiefstal blijkt zo succesvol dat deze methode wordt uitgebreid.
Met de toename van het aantal verkopen van elektrische fietsen, zien we ook een stijging van de diefstal ervan. Daarom worden nu ook deze fietsen uitgerust met een volgsysteem van Van Hal Security.

Als het dus gaat om goederen van waarde te voorzien van een trackingsysteem, dan bieden wij de meest geavanceerde mogelijkheden van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid aan.

De lokfietsen zijn uitgerust met onzichtbare volgsystemen zodat de dief niets ziet of merkt van de aanwezigheid van het volg systeem. Het op heterdaad betrappen is hierdoor bijna altijd mogelijk, maar de locatie van de fiets en dus de pakkans van de dader is ook later te traceren. 

Van Hal Security werkt met de nieuwste methode om lokmiddelen in te zetten en heeft een bewezen track record op het gebied van lokmiddelen.

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen ?


Zij kolom

Nieuwsbrief

* indicates required