Van Hal

Bel ons

Poort automatisering

Van Hal Security levert en installeert producten voor elektrische hekbediening, slagbomen, verkeerspalen en code bedien panelen van het merk Beninca.

Er zijn vele toepassingen mogelijk.
Waar het omdraait is het afsluiten van uw terrein om zo een veilig en betrouwbaar gevoel te creëren.

Wij hebben altijd een  poortopener of  slagboom die perfect aansluit op de huidige wensen in deze moderne tijden. Zo is het van belang dat de juiste oplossing niet alleen bescherming biedt, maar ook duurzaam en betrouwbaar is.
Er zijn mogelijkheden waarbij door kenteken herkenning de toegang automatisch wordt verleend en mogelijkheden om middels intercom systemen of een afstandbediening toegang te krijgen tot het terrein. 

Het resultaat is dan ook comfort en veiligheid tegen een betaalbare prijs en indien gewenst geven we een onderhoudscontract af om een optimaal gebruik te kunnen blijven garanderen. 

Voor sierpoorten bent u ook aan het juiste adres, Van Hal Security biedt de mogelijkheid om een eigen ontwerp aan te leveren om zo uw terrein de extra uitstraling te geven die het verdient.

Van Hal Security heeft voor elke toepassing een oplossing en bieden we toegangsautomatisering opmaat. Indien gewenst en voor een juiste toepassing adviseren we een installatie door één van onze installateurs.

Kortom, toegangsautomatisering draait bij ons om veiligheid, gemak en uitstraling.

Heeft u vragen of opmerkingen ?


Zij kolom

Nieuwsbrief

* indicates required